Planlæg den perfekte firmajulefrokost

Selvom julen er langt væk så julefrokostsæsonen skudt i gang. Skal jeres virksomhed også samles om sild, snaps og sprøde flæskesvær? Firmajulefrokosten er en af årets helt store begivenheder, og derfor skal den være helt perfekt. Her kan få gode råd til, hvordan I planlægger en julefrokost, som medarbejderne sent vil glemme.

Sæt de perfekte rammer

Først og fremmest skal der findes en passende lokation for festlighederne. Afhængigt af virksomhedens størrelse er der forskellige muligheder. En løsning, man sjældent går galt i byen med, er at leje et lokale. På den måde er I garanteret optimale rammer, og skal ikke bekymre jer om plads eller andre udfordringer. Hvis I overvejer at booke et festlokale til årets firmajulefrokost, bør I undersøge mulighederne allerede nu. Der er nemlig rift om dem i november og december måned.

God mad – og rigeligt af den

Når lokationen er fundet, er det tid til at få menuen på plads. Til enhver god julefrokost hører en god menu til. I kan enten lave et sammenskudsgilde eller bestille maden udefra. Hvis I regner med at blive mange gæster, er sidstnævnte klart at foretrække, da det kan være noget af en mundfuld at lave mad til så mange mennesker. I stedet kan I slappe af nyde en lækker julemenu med jeres kollegaer. Husk også at sørge for et godt udvalg af drikkevarer og ikke mindst en flaske snaps eller fem.

Et godt grin

Sidst, men absolut ikke mindst, skal der selvfølgelig være et underholdningsindslag, der kan sætte gang i lattermusklerne. Læg for eksempel en seddel med en udfordring på under hver tallerken. Det kan være ”råb godt nytår hver gang der skåles” eller ”hold en tale om, hvorfor en selfiestang er en god investering”. Legen sætter gang i nogle sjove samtaler mellem gæsterne og er især god, hvis de ikke kender hinanden så godt. Alternativt er pakkelag altid et hit.