1001Lys er en lampeforretning som forhandler et stort sortiment af lamper og lyskilder. Ligeledes tilbyder de alt i supplerende el-artikler, som der kan være behov når der skal opsættes nye lamper, ude såvel som inde.

1001Lys har både butik og webshop, hvor først nævnte har adresse på Frederikssundvej i Brønshøj. Som lampe- og belysningsforretning, spænder sortimentet vidt. Her forhandler man både de klassiske design lamper fra LE KLINT og Holmegaard, samt mere nymoderne og populære lampe-brand som Halo Design og Nordlux.

Forretningen lægger vægt på at tilbyde deres kunder belysning i høj kvalitet til fordelagtige priser samt en kundeservice i særklasse. Med mange års erfaring og et veletableret renommé for butikken, er banen kridtet op for den nyligt opdaterede webshop – hvor man som kunde kan browse gennem det store udvalg indenfor bordlamper, gulvlamper, børnelamper, pendler, plafonder, loftlamper, væglamper og udendørsbelysning. Står du og mangler lampetilbehør, hvad end det er en plisséskærm, almindelig lampeskærm eller el-artikler som du mangler for at kunne opsætte belysningen korrekt.

Desuden tilbyder man hos 1001lys.dk hurtig levering 1-3 dage samt fri fragt ved køb over 799,-

Se mere på vores hjemmeside under lamper og tilbehør

Adresse

Adresse:

Frederikssundvej 177 C

GPS:

55.7046727, 12.4970333

Telefon:
Web: