1902 Software er en Danskejet virksomhed med hovedkontor på Filippinerne. De har speciale i kodning af CMS – systemer og mobil apps. Når man skal have lavet en hjemmeside eller en app, så benytter man sig ofte af et lokalt konsulenthus. Dette er der dog ikke nogen grund til. Ved brug af 1902 Software kan man spare op imod 40 til 50% i forhold til konsulenthuse med beliggenhed i Danmark. Denne store besparelse går dog ikke ud over kvaliteten tværtimod.

Virksomheden er baseret på dansk systematik, tankegang og kundetilgang. Man skal derfor ikke være bange for at benytte 1902 Software, da de ikke er ret meget anderledes end alternativerne hjemme i Danmark. Man skal dog være forberedt på at tale engelsk, når man skal tale andre end direktøren Peter Skouhus.

Selvom virksomheden hedder 1902 Software, så blev den altså først stiftet i 1998. Dette er og dog stadig et udtryk for hele 20 års erfaring med over 1000 hjemmesider og websystemer på samvittigheden. Denne erfaring bliver brugt til at skabe det bedst mulige resultat ud fra kundernes ønsker. Du kan læse mere om virksomheden tilgang til opgaver som fx app programmering her.

Det er er altid kunden som har ret og på trods af den lange afstand, så har kunden nem og hurtig adgang til projektet. De benytter sig af et projektstyringsværktøj som giver stor gennemsigtighed, så man hele tiden kan følge med i udviklingen af sit projekt.

 

Adresse

Adresse:

15/F Asian Star Building ASEAN Drive corner Singapura Lane Filinvest Corporate City Alabang, Muntinlupa City 1781 Filippinerne

GPS:

14.419727, 121.03800799999999

Telefon: