AB Låseservice er en låsesmed placeret i både Danmark og i Norge. Forretningen startede i Norge, hvor der i dag er to afdelinger. Siden da er der også åbnet en dansk forretning, som ligger i Odense. Låsesmedene er meget professionelle og tager alle slags opgaver alvorlige. Lige meget om der er tale om en simpel oplåsning eller en større installation af låsesystemer.

Fagligheden er vigtig, da den danner grundlaget for at gøre et godt stykke arbejde. Derfor holder låsesmedene sig også opdateret i forhold til, hvad der sker på markedet. Nye produkter, nye innovative løsninger, ny viden. Alt sammen noget, der kan bidrage til, at du som kunde kan få den bedste vejledning. AB Låseservice lægger vægt på, at du som kunde får en individuel rådgivning, som er baseret på, hvad der reelt set er den bedste løsning netop for dig. Der er altså ikke noget, der hedder standardløsninger. Ej prøver man at sælge det nyeste og dyreste udstyr – det gør der kun, hvis det er dét, der giver bedst mening.

Du kan kontakte AB Låseservice døgnet rundt på +45 42 50 62 72. De rykker hurtigt ud i Odense og omegn, og du kan være sikker på at møde en professionel låsesmed.

For at læse om de resterende afdelinger, kan du besøge den norske hjemmeside.

Er din bolig opdateret på sikkerhedsfronten?

Hvis man ikke har været udsat for indbrud, tænker man ikke nødvendigvis på, hvorvidt ens bolig er sikker eller ej. Det tager man måske som en naturlighed, at den er, fordi der jo netop ikke har været indbrud indtil da. Men mange huse har en uddateret lås, som er nem at dirke op. I ældre låse er antallet af låsecylindere lavere, end det er på moderne låse. Det medfører, at den er nemmere for en indbrudstyv at dirke op. Er du i tvivl om, om du godt kunne bruge en opdateret lås, kan du kontakte AB Låseservice. De kan foretage et sikkerhedstjek, hvor de vurderer, om du kunne få gavn af en nyere lås. Ligeledes med om der er andre foranstaltninger, du kunne bruge i dit hjem.

Der er selvfølgelig mange andre tiltag, man også bør gøre brug af, hvis man proaktivt vil forhindre et indbrud. Nabohjælp er én af dem. Derudover kan du overveje, hvordan dine indgange til huset er placeret i forhold til afskærmning. Kan indbrudstyven “arbejde” i fred og ro, når personen prøver at bryde ind, fordi din bagindgang eksempelvis er skjult bag hække og stakit? Du kan få flere gode råd til, hvordan du kan undgå indbrud på AB Låseservices hjemmeside. Vil du have andre gode indsigter, kan du følge låsesmeden på Yelp, på Storeboard og på ello.

 

Adresse

Adresse:

byghøjvej 14, 5250 Odense SV

GPS:

55.3392615, 10.2940276

Telefon: