Hos Adecco arbejder vi hårdt på, at alle der gerne vil have et arbejde, skal få et arbejde. Derfor er vi blevet eksperter, i at matche folk der leder efter arbejde med arbejdspladser, der lige står og mangler en ekstra mand.

Står du som virksomhed, og mangler en ekstra mand, så er vi lige det rekrutteringsbureau, du står og leder efter. Du kan oprette din virksomhedsprofil, og kigge i vores store register over folk der gerne vil arbejde i din virksomhed. Du kan bruge vores tjeneste, hvad end du har brug for en fastansættelse, projektansættelse eller et vikariat. Du skal også være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller den ansættelse du skal lave, måske ikke passer helt præcist ind i ovenstående kategorier, så vil vi prøve at se, om vi eventuelt også kan hjælpe dig på vej til at finde en ekstra medarbejder til din arbejdsplads. Når du opretter dig som virksomhed, på vores side bruger vi vores mangeårige ekspertise til lynhurtigt at finde nogle matches, blandt vores register over hvem der vil passe bedst på din arbejdsplads. På den måde får du lyn hurtigt nogle potentielle kandidater, du kan vælge i mellem og kalde til samtale. Helt uden at skulle ud i den helt store ansøgningsrunde.

Hvis du står som arbejdsløs, og gerne vil finde et arbejde, er vores system selvfølgelig også en rigtig god hjælp til dig. Kommer der en virksomhed ind, der matcher dine kompetencer, vil vi lynhurtigt matche jer, og virksomheden kan derefter direkte kontakte dig og hive dig til en samtale. Det eneste du skal gøre, er at uploade dit CV i vores system, så begynder vi at holde øje med, om der kommer en virksomhed, der passer din profil. Adecco er din bedste og hurtigste vej ud på det danske arbejdsmarked. Om det så er et vikariat eller projektansættelse, er disse to en rigtig god vej til fastansættelse.

Adresse

Adresse:

Falkonér Alle 1, 2000 Frederiksberg

GPS:

55.6786706, 12.533088799999973

Telefon: