Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm er et mellemstort dansk advokatfirma, der har tre afdelinger rundt om i landet. De har kontor i Århus, Brabrand og København og beskæftiger i alt 4 jurister, 13 sagsbehandlere og 3 administrative medarbejdere. Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm er specialiseret i at hjælpe private klienter, inden for en længere række områder.

De kan eksempelvis fungere som boligadvokat, hvis du står overfor at skulle købe eller sælge bolig. De kan også hjælpe, hvis du har været ude for en ulykke i forbindelse med dit arbejde, og har brug for en advokat med speciale i arbejdsskade erstatning.

Uanset om du har brug for hjælp til det ene eller andet område, kan du være sikker på, at det du bliver mødt af, hvis du kontakter Advokatfirmaet Grorkjær og Elmstrøm, er at det er en i øjenhøjde. Hvis man ikke lige er uddannet inden for jura, kan det være et stort og komplekst område, og man kan meget hurtigt komme på dybt vand.

Det de gerne vil have kendetegner dem, er at det er et advokathus med en høj faglighed, hvor man får secialiseret rådgivning i øjenhøjde. Dette gær at man som klient føler, at man er trygge hænder og derfor føler sig tryg. Tryghed er essentielt, da advokater typisk er noget, man benytter omkring store ting her i livet. Ting der kan have en stor betydning for ens hverdag.

Du kan læse mere om Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm og deres ydelser her.

Adresse

Adresse:

Lille Torv 6A, 1. sal 8000 Aarhus C

GPS:

56.158008, 10.206856

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-