De fleste ved godt, at det er en rigtig god ide at være medlem af en a-kasse. Det giver en vis sikkerhed, at vide at man ikke falder helt, hvis man skulle stå i den uheldige situation, at man mister sit arbejde. Der er da også flere millioner danskere, der er medlem af en a-kasse.

Hvilken a-kasse man skal vælge, kan dog være lidt sværere at finde rundt i. Der er nogle brancher, der har deres egne a-kasser, dette gælder eksempelvis lærernes a-kasse, socialpædagogernes a-kasse og flere andre. Der findes dog også en lang række a-kasser der er mere åbne, og tillader mere eller mindre alle medlemmer uanset branche.

Står man i en situation, hvor man skal finde en a-kasse, men ikke er i en branche der har sin egen, kan det således også være svært at finde ud af, hvilken en man skal vælge. Akassetips.dk er en hjemmeside, hvor du kan læse en masse om de forskellige a-kasser og hvilke fordele, der er ved dem hver især.

Du kan også læse mere om, hvilke regler der eksempelvis er omkring barselsdagpenge, sygedagpenge, supplerende dagpenge og meget mere om det, der kan være lidt af en jungle af navigere rundt i.

Adresse

Adresse:

Nansensgade 43 st.th 1366 København K

GPS:

55.683744965223, 12.565174540213

Telefon: