Velkommen hos Alfa Specialaffald I/S

Vil du gerne finde en erfaren firma til håndtering af affald i Lolland Falster, Sjælland? Hos Alfa Specialaffald I/S leverer de områdets bedste arbejde. Denne virksomhed har tidligere ligeledes hjulpet flere kunder fra området Sjælland. De beskriver en meget grundig service, som er sjælden og bidrager til en utrolig flot glæde blandt kunderne.

Håndtering af farligt affald

Virksomhedens lange erfaring i branchen gør dem i stand til bl.a. at udføre arbejde i fremragende kvalitet. De udfører fx ydelser som disse:

Sætter du pris på velegnet rådgivning, stiller firmaets medarbejderstab selvfølgelig gerne deres mangeårige indsigt som håndtering af affald til rådighed i form af kyndig vejledning. Det er denne erfaring og indsigt, der sikrer, at du, som kunde, altid kommer ud med et resultat, som lever op til dine krav.

Tag kontakt til din lokale håndtering af affald nu

Har du lyst til at vide nærmere omkring Alfa Specialaffald I/S, har du mulighed for at ringe til 54 88 11 00. Du har også mulighed for at skrive en mail til info@alfa.dk eller klikke ind på firmaets web-adresse ved at klikke på http://alfa.dk/. Deres kunder kan ligeledes forvente en fremseende samt udførlig service hos denne udbyder, som er kendte i lokalområdet for at være særdeles kundevenlige.

Adresse

Adresse:

Bøgesøvej 29, Mogenstrup

GPS:

55.18721799999999, 11.8701518

Telefon:
Email: