Anodye.dk er hjemmesiden for dig der går op i din krop og sundhed eller hvis du har smerter & spændinger i overkroppen. Anodyne producere og sælger holdningskorrigerende tøj, som kan afhjælpe smerter og spændinger. Hvis du arbejder på et kontor og sidder meget ved computeren, kan du få spændinger i musklerne, da man ikke bevæger sig ret meget. Typisk sidder man ned, det meste af dagen og dette kan føre til spændinger. Det holdningskorrigerende tøj hjælper kroppen med at aktivere rygmuskler, skuldre og skulderblade. Ved at aktivere musklerne kommer de ikke til at påvirke din krop på en negativ måde, men på en positiv måde. Derfor vil du opleve at du med tiden vil få færre smerter og spændinger.

Tøjet kan bruges af alle

Tøjet kan også bruges selv om du ikke har nogle problemer som de før nævnte. Tøjet fra Anodyne.dk kan bruges til at forbygge skader også når du træner. Det kan det fordi det holdningskorrigerende tøj er designet til lige netop dette formål, at mindske skader og forbedre præstationerne for elitesportsudøvere. Derfor kan tøjet hjælpe alle, som bære det og ikke kun nogle, som har bestemte problematikker og komplikationer.

Flere farver og størrelser

På siden kan du vælge mellem tøj til både kvinder og mænd og i forskellige størrelser og farver. Dette betyder at du kan finde lige præcis den størrelse som du har brug for, hvilket er vigtigt når tøjet sidder som det gør.

Der er mulighed for at prøve tøjet gratis og få en gratis levering til den nærmeste pakkeshop. Derudover får du 30 dages fuld returret.

Adresse

Adresse:

P.O. Pedersens Vej 9 8200 Aarhus N

GPS:

56.20470599999999, 10.188187900000003

Telefon: