Bels.dk er en dansk webshop, der tilbyder et af de største udvalg inde for el-artikler i landet med over 50.000 produkter. Derfor er der en stor mulighed for at finde det produkt som du har brug for, inde for el-artikler, hos Bels.dk. Alle deres vare lagerfører de selv, hvilket sikre at vare som Afbryder, stikkontakter, LED pærer, ledning, alarmer og meget mere hele tiden kan leveres.

Kvalitetsprodukter

Hos Bels kan du handle både som privat person og som virksomhed. Deres vare er i den bedste kvalitet, da de vælger at handle med leverandører, som kan levere de gode produkter. Disse leverandører består bl.a. af Lauritz Knudsen, NKT, HikVision og mange andre. Dette sikre at deres produkt portefølje er i topklasse og meget konkurrencedygtig. Selv om Bels.dk har billige produkter, så er der sammenhæng mellem kvalitet og pris. Derfor kan du måske godt finde produkter, som er billigere andre steder, men kvaliteten er ikke lige så god.

Værktøj

Du kan udover det store udvalg af stikkontakter og LED pærer også finde et stort udvalg af værktøj. Her kan du købe alt lige fra skruetrækkere, boremaskiner og svensknøgler til stiger, fugemasse og værktøjs bokse til opbevaring. Det er det perfekte sted, hvis du er en håndværker, som bruger kvalitets værktøj, til at udføre dit arbejde. Her er der også produkter til gode priser, så du får mest for dine penge.

Når du handler på hjemmesiden, får du hurtig levering dag til dag, hvis du bestiller dine vare inden kl. 17.00. Du kan få leveret din ordre for 49 kr., direkte hjem til din adresse.

Adresse

Adresse:

Lerumbakken 2 9400 Nørresundby

GPS:

57.062855, 9.93615699999998

Telefon:

-

Email:

-