Står du og overvejer at bygge nyt hus, og vil du gerne bo på Nordsjælland, så skal du tage et kig på arkitektfirmaet Bernt-Nielsens byggegrunde. Bernt-Nielsen er et boligbyggeri som har eksisteret siden 1975, og har derfor over 40 års erfaring inden for deres fag.

Gode beliggenheder

Bernt-Nielsen har ledige grunde i henholdsvis Frederiksværk, Nivå og Mårum, som alle tre er rigtig gode beliggenheder, med hver deres fordele. Det er også rigtig godt fordelt, da det er lokationer som dækker hele Nordsjælland fra øst til vest. Du kan derfor ud fra dine behov selv vælge hvad du prioritere højest. Om du vil være tæt på København, eller om du vil være tættere på Århus forbindelsen.

Hus efter dit behov

Hos Bernt-Nielsen, får du mulighed for at vælge i mellem 6 unikke arkitekttegnede typehuse, som hver især har et idyllisk udseende. Alle typehusene har utrolig flotte facader, samt gode lyse rum som du nemt kan indrette, efter dine egne behov.

Du skal vælge Bernt-Nielsen fordi:

I løbet af deres 40 års virke, har Bernt-Nielsen specialiseret sig i at lave miljø- og energivenlige løsninger i deres huse, de går desuden meget op i at fremtidssikre dit nye hus, og bygge det i de bedste materialer. Du kan dermed være sikkert på at dit hus holder i rigtig mange år. Skulle det ske er der opstår en fejl, har de selvfølgelig byggegaranti. De har gode priser på deres huse, og prisen bliver fastsat på købsaftalen. Så du vil ikke opleve pludselige ekstra regninger i den aftalte byggeperiode.

Må Bernt-Nielsen bygge dit drømmehus, så tag et kig på deres online katalog hvor du finder deres enestående typehuse.

Adresse

Adresse:

Huginsvej 6C 3400 Hillerød

GPS:

55.933902, 12.272682000000032

Telefon: