Hos Book Studenterkørsel ønsker vi at gøre det nemt og billigt for dig at finde din næste vogn til studenterkørsel. Derfor har vi samlet alle landets udbydere på vores hjemmeside – nemt og enkelt.

Ved at samle alle udbyderne på markedet ét sted, behøver I ikke granske hele nettet for at finde lige præcis den vogn, som I ønsker. I behøver kun lede ét sted, nemlig på BookStudenterkorsel.dk, som i øvrigt er ganske gratis at benytte.

Du er ydermere også sikret kvaliteten af vognen, idet vi hos Dansk Studenterkørsel kun har udbydere som er godkendte og opfylder alle de lovmæssige krav i forhold til studenterkørsel.

Sådan virker det

At finde og booking den helt rigtige studentervogn kan være en både svær og langsommelig proces. Det findes der heldigvis råd for.

Book Studenterkørsel er nemlig meget nem at anvende. Du starter med at fortælle lidt om hvad I ønsker, ved at udfylde felterne på forsiden af vores hjemmeside. Herefter vil jeres ønsker blive matchet med udbydere som passer til de kriterier som I har søgt efter. Til sidst vælger I så den vogn, som I ønsker at benytte og booker denne. Herefter overlades det videre forløb til jer. Men husk, vi er altid med på sidelinjen til at rådgive og guide jer, hvis der skulle blive behov for det.

Adresse

Adresse:

Nørre Allé 22, 1. sal, 8000 Aarhus C

GPS:

56.16036399999999, 10.207301400000006

Telefon:
Email:

-