BOXIT er en af danmarks førende forretninger inden for self storage, som det kendes fra USA.

BOXIT har 11 afdelinger med depotrum fordelt i Jylland og på Fyn, med afdelinger i Hjørring, Nørresundby, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg og Odense.

Ud over udlejning af opbevaringsrum i de 11 afdelinger, har BOXIT også startet Flexoffice, som er et kontorhotel med stor fleksibilitet og uden opsigelse, så det er nemt at flytte ind og ud af kontorhotellet.

Depotrum er gode til opbevaring af de ting du kan flytte ud til depotrumsafdelingen, men bor du langt fra en BOXIT eller har du nogen ting du skal have fat i ofte, kan du i stedet leje en container og få den stillet hjemme i haven. Typisk vælges en 20 fod container, da den har en god størrelse uden at fylde for meget i haven. Containere lejes ofte i forbindelse med tilbygning, ombygning, renovering eller nybyggeri til opbevaring af byggematerialer, værktøj og maskiner eller til opmagasinering af møbler fra de rum der renoveres.

I vinterhalvåret vælges der typisk en isoleret container, da der er mindre risiko for kondensdannelse inde i de isolerede containere.

BOXIT Containere benyttes også i forbindelse med flytning, som et alternativ til de gammeldags flyttemænd. Med en Flyttebox, flytter du selv dine ting, men du kan gøre det i det tempo der passer dig. Du kan have Flytteboxen stående i al den tid du har brug for.

Adresse

Adresse:

Håndværkervej 4, 9000 Aalborg

GPS:

57.0373354, 9.926442800000018

Telefon: