Få en uforlignelig oplevelse i et Live Escape Room. Og oven i købet centralt i København, på Amaliegade lige ved Dronningens Amalienborg.

I et BreakoutRoom (Live Escape Room) bliver man i en gruppe lukket inde i et rum der er fyldt med koder, gåder og opgaver man skal løse for til sidst at finde frem til udgangsnøglen eller koden.

BreakoutRoom.dk har mange forskellige Escape Room temaer og Escape Games (et spil hvor man ikke er låst inde, men eksempelvis skal deaktivere en bombe). Breakoutroom.dk har to lokationer placeret på henholdvis Amaliegade 32 i København K. og i Rødovre på Tæbyvej 3.

Som noget unikt har BreakoutRoom mange identiske rum, hvilket betyder at større grupper kan prøve de samme temaer samtidig, og derfor få den samme escape room oplevelse, som man kan tale om og diskuterer bagefter. Det fungerer rigtig godt hvis I er et firma der gerne vil prøve noget andet, og måske vil bruge det til en anderledes teambuilding.

I vores Escape Rooms i København har vi hele 10 escape rooms, der kan kombineres med op til 12 Escape Games og derved giver en samtidig kapacitet på over 150 deltagere på samme lokation. Dette gør BreakoutRoom til den største udbyder af Escape Rooms i Danmark.

BreakoutRoom.dk er en del af SuperEvent Aps, der har leveret underholdning, firmafester og andre events til firmaer og private.

Med den nye metro Cityringen, er der nu endnu nemmere adgang til vores Escape Rooms i København. Bare stå af ved Marmorkirken  metrostation og gå de sidste 200 meter igennem Amalienborg slotsplads

Vi glæder os til at spærre jer inde

 

Læs mere om Escape Room i København

Adresse

Adresse:

Amaliegade 32

GPS:

55.68555449999999, 12.594721800000002

Telefon: