BV – Trappen er en dansk virksomhed som specialiserer sig i at leverer kvalitetstrapper til markedets billigste priser. Virksomheden har eksistereret siden 1988. Dette vil sige, at BV – Trappen har 30 års erfaring med at finde de absolut bedste trappeløsninger til deres kunder.

Denne store erfaring bruger de til at give den bedste mulige kundeservice og rådgivning. De går højt op i at tilbyde den bedste rådgivning, så kunden altid har en god oplevelse. BV – Trappen har både et hovedkontor som ligger i Thy og et showroom som ligger i Glostrup. Man er altid velkommen til at komme forbi showroomet i Glostrup, hvor man kan se de forskellige trappeløsninger og få en god trappesnak over en kop kaffe.

Når man vælger BV – Trappen får man et bredt udvalg af træsorter at vælge imellem, men hvis den ønskede træsort ikke er at finde, vil BV – Trappen prøve at skaffe den. Udover træsorten vil man kunne vælge imellem flere forskellige behandlinger, så træet får lige det udtryk, man ønsker. Du vil kunne læse mere om BV – Trappens mange trætrapper her.

BV – Trappen foretrækker at klare tingene selv og derfor klarer de alt arbejdet selv fra produceringen til leveringen til monteringen. På den måde kan ved man, at de kun er den virksomhed man har bestilt til arbejdet som rent faktisk gør det.

BV – Trappen har sine fleste kunder i Danmark, men da det er en populær virksomhed, har de også flere kunder i udlandet. De sælger blandt andet også trapper i Tyskland, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland.

Adresse

Adresse:

Følhøjvej 3, Koldby DK-7752 Snedsted

GPS:

56.839589, 8.51449500000001

Telefon:
Email:

-