Leder du efter en arkitekt, som kan tegne et hjem som både er unik tegnet og som er fremtidssikret til flere generationers brug, så bør du have Christoffersen & Weiling Architects i tankerne her.

Tager du et kig på hjemmesiden fra arkitektvirksomheden Christoffersen & Weiling Architects, kan du få dig et indblik i den portfolio af arkitekt tegnet huse som virksomheden har lavet. Her får du fremvist alt fra plantegninger til færdigstående huse, som er tegnet af Christoffersen & Weiling Architects. Du kan heri få en masse inspiration til din næste bolig, hvis du har i sinde at vælge det næste gang.

Når du får lavet et arkitekttegnet hus igennem Christoffersen & Weiling Architects, så er de i tæt samarbejde med dig. Det er deres ambition at kunne skabe et hjem som er unikt, og passer til den personlighed og smag, som du og din familie har til jeres hjem. I finder derfor sammen, frem til det helt rigtig hjem, med de materialer og kvaliteter som i efterspørger.

Når du får tegnet dit hjem hos Christoffersen & Weiling Architects får du et hjem som er bygget op af de bedste kvaliteter, og som dermed er fremtidssikret. Dit hjem vil kunne modstå at have levende børn, store selskaber, og andet hård brug. Desuden er materialerne designet til at holde igennem flere generationer og dermed ikke være yt når du engang skal sælge.

Som du kan se på deres lange portfolio på deres hjemmeside, så kan du forvente dig et hjem, som er inspireret af den skandinaviske designtradition, som er bygget op omkring det store lysindfald og forkærligheden for enkle og klassiske materialer, og den bedste kvalitet. Du kan starte dine drømme allerede nu, ved at tage et kig på deres inspirerende hjemmeside som er fyldt op med deres portfolio af mange forskellige og unikke huse. Du kan se dem hvis du klikker her.

Adresse

Adresse:

Hans Broges Gade 15, 8000 Aarhus C

GPS:

56.144606, 10.204537

Telefon: