CityMeetings.dk – mødet i centrum!

Hos CityMeetings.dk kan der bookes mødelokaler, teambuilding og superlækker forplejning til mødedagen. Priserne er i den lave ende, København taget i betragtning, og der kan således bookes et lokale helt ned til 3 timer – til en meget lille personpris. (se mere om tilbud på mødelokaler her)

Hos CityMeetings er indretningen i en hyggelig skandinavisk stil, der virker beroligende og giver et godt mindset til en koncentrere sig i løbet af en mødedag. Der er PT 6 mødelokaler og 2 grupperum til rådighed. Dermed kan der tilbydes mange forskellige kombinationer af møder og mødedage i faciliteterne.

Hvis der er brug for et lille afbræk fra en lang mødedag, er det oplagt at benytte sig af tilbuddet om nogle små sjove teambuilding forløb, som kan være med til at ryste gruppen sammen og/eller give et frisk pust som en pause i løbet af en lang mødedag, så mødedeltagerne får rystet de små grå hjerneceller løse, og er klar og koncentrerede til at modtage mere information til resten af mødet.

CityMeetings kan desuden tilbyde lækker forplejning i løbet af jeres møde, forplejning der kun leveres af eksterne leverandørere af høj standard, hvor kvaliteten er i orden og ingen går sultne fra morgenmad, frokost eller kagebord.

Vi glæder os til at byde jer velkommen hos CityMeetings.dk’s mødelokaler i København K.

>> Lej et Mødelokale >>

Adresse

Adresse:

Amaliegade 36

GPS:

55.685893376623, 12.594757170345

Telefon:
Kontakt ejer