Vi er et eventbureau i Aarhus, der skaber øjeblikke, som binder mennesker sammen. Når vi laver events, skal det være sjovt. Vi har taget til os, at jo bedre vi kender hinanden, jo sjovere er det at gå på arbejde. Derfor fandt det sidste personalemøde sted på en havnekant i Aarhus med fiskestænger, kolde øl og blæst i håret. Vi fangede ikke noget, men vi kom et nyk tættere på hinanden.

Når vi planlægger et event, nyder vi at lære vores kunde bedre at kende. Selvom mødet ikke finder sted undervejs en fisketur i Aarhus, vil vi gerne love, at der opstår en god relation mellem os, mens eventet bliver til. Vi nyder at binde mennesker sammen; også når vi er den ene part.

Grunden til, at vi i 2011 startede eventbureauet Dahouse, er, at vi lettest kommer ud af sengen, når vi arbejder på et event. Vi trives i kompleksiteten af de talrige faktorer, der indgår i et event, fordi vi ved, hvad vi vil: skabe øjeblikke, som binder mennesker sammen. Så uanset om det er i vores egen virksomhed, i dialog med en kunde eller til et event, så glæder det os, at mennesker tager et skridt nærmere hinanden.

Adresse

Adresse:

Balticagade 21

GPS:

56.1560440902, 10.2197363386

Telefon: