Danlåse er en professionel låsesmed, der kan tilbyde service i døgnets 24 timer og årets 360 dage. De kan hjælpe dig med alle tænkelige låseopgaver. Danslåse tilbyder omkodning af låsecylindre, oplukning af låse, reparation af låse,  & elektronisk adgangskontrol. Udover dette er Danlåse en autolåsesmed og nøglekopiering. Kort sagt har Danlåse specialiseret sig i alt inde for låse. De servicere ikke kun private kunder, men også erhvervskunder, hvor de er behjælpelig med serviceaftaler for virksomheder, boligforeninger og hjemmeplejen.

Professionel service

Du kan trygt kontakte Danlåse hvis du har problemer med din lås, alle låsesmedene er faglærte og specialiseret inde for faget. Ligeledes har alle ansatte i virksomheden flere års erfaring i at servicere alle, som skulle have brug for en låsesmed. Du kan få ekspert hjælp, hvis du ikke er sikker på om dit hjem er sikret godt nok. Låsesmedene kan komme med professionel råd og vejledning til, hvordan du kan sikre dit hjem bedre, mod ubudne gæster.

Områder Danlåse servicere

Danlåse har fast base i Greve og har haft det siden 2010. Men virksomheden kører i hele Storkøbenhavn, Køge og Roskilde området. Hvis der er brug for akut hjælp, er de der typisk inde for 25 minutter. Altid faste lave priser og i tilbuddet med kørsel inkluderet. Dette sikre at, du som kunde, altid kan regne med en autoriseret og professionel service, til billige penge. Du behøves ikke at have kontanter på dig, da virksomheden tager i mod MobilePay.

Da der desværre er et stigende antal indbrud i hjemmet, så kan Danlåse give et gratis check af hjemmet. Den generelle sikring af dit hjem vil blive gennemgået, så sikring af dit hjem øges. Låsesmeden står til rådighed og vejledning til forskellige tiltag, som kan øge sikkerheden i netop dit hjem.

Danlåse føre kvalitetsprodukter bl.a. Ruko Assa Abloy, Geze og Dorma.

Adresse

Adresse:

Greve Bygade 46, 2670 Greve

GPS:

55.597452, 12.247465

Telefon: