Danlamp er en dansk lyskilde producent, som har produceret lyskilder siden 1931. Det er den eneste glødepærefabrik, som er tilbage i landet. De har en stor ekspertise i produktion af glødepære og mange års erfaring inde for branchen. De kan skræddersy lyskilder til dine behov og ved hvordan belysningen kan påvirke et rum.

Leverandør af lyskilder til restauranter, butikker, skibsfart og m.m.

Hvis du har en butik eller en restaurant, er belysningen alt afgørende for, at kunderne eller gæsterne får en god og behagelig oplevelse. I butikken skal belysningen hver stærk og få produkterne til at skille sig ud og være i centrum. I en restaurant skal lyset som regel være afdæmpet og hyggeligt, for at skabe en god og afslappet stemning om aftenen. Du kan også hente hjælp hos Danlamp hvis du skal have belysning til en koncert f.eks. en intimkoncert. De ved hvad der skal til for at skabe den rette stemning til koncerten. Derudover har Danlamp specialiseret sig i at producere signallys til skibsfart og kan levere skibslanterne til alle typer af skibe. Det kan levere signallys i SM kvalitet, som gør dem gode i alt slagsvejr, lige fra det milde til kraftfulde.

Referencer

Danlamp har bl.a. lavet løsninger for tøjbrandet Marlene Birger, Grundtvigs Kirke, Thomas Helmig Solo, Det kongelige teater og TV2 Charlig. Derudover har de også leveret SM Lanternepærer til Hurtigruten, som er et krydstogt på 1. klasse i Nordatlanten.

Danlamp kan levere alt inde for dekorationspære, signallys til trafik og skibsfart og skibslanterne. De skaber den belysning som du har brug for, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller passionen for at producere lyskilder.

Adresse

Adresse:

Lundsbjerg Industrivej 65 6200 Aabenraa

GPS:

55.0046365, 9.43338330000006

Telefon: