På danskoutlet.dk finder du et stort udvalg af billigt tøj til hele familien. Sortimentet består af en lang række velkendte brands kombineret med egne varer – altid til markedets laveste priser.

Hos Dansk Outlet er det muligt at finde tøj til alle medlemmer i familien. Du finder således et stort udvalg inden for babytøj, børnetøj, tøj til tween, herre, damer og selvfølgelig også i de helt store størrelser.

Selvom navnet Dansk Outlet kunne indikere udgåede varer i tvivlsom kvalitet, så er det slet ikke til tilfældet. Hylderne bliver hele siden fyldt op med nye og sæsonaktuelle varer, så der er altid noget nyt at komme efter, når garderoben skal opdateres. Priserne passer dog helt perfekt i forhold til outlet.

På danskoutlet.dk kan du gå på opdagelse i et væld af lækre mærker og tøj til enhver anledning, men har du mere lyst til at købe tøjet i en fysisk butik, så er det ikke noget problem. Dansk Outlet har nemlig 24 fysiske butikker fordelt over hele landet, så uanset hvor du er bosiddende, er der næsten med garanti en Dansk Outlet-butik i nærheden.

Du vil helt sikkert bemærke, at butikkerne ikke ligger på de mest fashionable adresser i de pågældende byer, men det betyder bare, at varerne kan sælges endnu billigere til kunden. Det er hele kerne i Dansk Outlet.

Adresse

Adresse:

Eli Christensensvej 53

Telefon: