Få en uforglemmelig fest og den vildeste studenterkørsel med Dansk Studenterkørsel.

Dansk Studenterkørsel er en dansk virksomhed med hovedkvarter i Horsens, som tilbyder studenterkørsel til hele Danmark. Vi har været inden for branchen i efterhånden mange år, og ved derfor præcis hvad der skal til, for at skabe rammerne om den ultimative fest og oplevelse.

Vi er specialiserede i studenterkørsel, og vil gøre alt for at du og dine medstuderende får den bedste dag! Vores vogne er specialbyggede og designet udelukkende til studenterkørsel. De er derfor udstyret med massere af lækre features heriblandt; musikanlæg med DJ, køler til drikkevarer, polstrede sæder, bannere og pynt, oplader til mobil, opbevaring af bagage og så har vi selvfølgelig altid kun superfriske og feststemte chauffører.

Når du booker din studentervogn hos Dansk Studenterkørsel er rengøring desuden med i prisen. Vi ved nemlig, at når man har festet hele dagen og tager videre i byen om aftenen, så er det ikke lige dér man har lyst til at få stukket en klud og en moppe i hånden. Derfor sørger vi for rengøring af vognen efterfølgende.

Lyder det som noget for dig og din kammerater? Så tøv ikke med at kontakte Dansk Studenterkørsel og få et uforpligtende tilbud.

Adresse

Adresse:

Kongevej 1, 8752 Østbirk

GPS:

55.963766, 9.711706100000015

Telefon:
Kontakt ejer