Leder du efter de bedste designermøbler i den fineste kvalitet? Så er Designovation det helt rette valg til denne efterspørgsel. Lige meget om det er en designer sofa, bakke borde, lamper eller et helt fjerde designer møbel, så har Designovation lige det boliginventar som du går og leder efter. Designovation samarbejder med nogle af de bedste brands i verden. Du kan derfor være sikker på at de vare du køber gennem Designovation er førsteklasses møbler, og de vil altid leve op til dine forventninger af et designermøbel.

Designovations målsætning er at være førende inden for designer møbler, og det gør det også godt. Kunderne er glade for at handle med Designovation, og de får alt den vejledning som de behøver. Dette er dog også et rigtig vigtigt element i Designovations brugerrejse. Der er mange overvejelser når der skal vælges designer møbler, og det er gerne en meget stor beslutning at skulle tage. Designovation har styr på deres produkter, og forstår hurtigt hvad du efterspørger, og kan dermed altid hjælpe dig med evt. spørgsmål til din indretning, og situation.

Designovation levere både til privat og erhverv. Så har du en virksomhed kan du med en god vejledning, få indrettet dine kontorer, med enestående designer møbler fra Designovation. Mange virksomheder har allerede valgt at handle deres designer møbler hos Designovation. Så hvis du vil være med på strømmen, så er det bare at komme i gang med dine indkøb, og få skabt et ekstraordinært arbejdsmiljø i din virksomhed. Det vil også se godt ud ved kundebesøg, at du kan vise så ekseptionelt flotte møbler frem.

Skal du have piftet din bolig op, så er det Designovation som kan hjælpe dig med dine nye designermøbler. Du får hvad du betaler for, og det er den bedste og fineste kvalitet fra de mest anerkendte mærker, verden over.

Adresse

Adresse:

Sundkrogsgade 23, 1 sal 2150 Nordhavn

GPS:

55.714019, 12.5927658