Vil du have kvalitetsbevidste oversættelser, som stadig bliver lavet hurtigt og effektivt. Diction er et af Danmarks dygtigste oversættelses bureauer, som giver rigtig gode oversættelser på alle verdenssprog, og du har dine tekster færdige inden for ganske kort tid.

Diction er en virksomhed som er i vækst, og som bliver brugt og anbefalet både af privatpersoner samt virksomheder, stor som små – dette fremgår tydeligt på deres flotte resultat på deres trustpilot. Diction var også den heldige modtager at den anerkendte Børsen Gazelle pris i 2018.

Virksomheden har lavet oversættelser på flere forskellige typer tekster fra flere store brands i verden – heriblandt Bang & Olufsen og Europcar. Derudover hjælper Diction også privatpersoner i alle tænkelige situationer. Så skal du have oversat dit personlige CV så du er bedre stillet til at få dit drømmejob, eller skal den vigtige skoleopgave korrektur læses så du lige kan øge karakteren en smule, så hjælper medarbejderne på Diction også gerne med det.

Dictions medarbejdere dækker bredt i forhold til nationalitet, og de kan derfor tilbyde oversættelser af tekster på alle tænkelige sprog i verden. Dictions medarbejdere er som udgangspunkt oversættere på deres eget sprog, og har derfor den rette forståelse for sit modersmål, og kan på den måde give dig den bedste kvalitet på den oversættelse som du efterspørger. Diction har afdelinger i flere landet, blandt andet finder man også Diction i Norge og Sverige.

Diction har en lav og gennemskuelig pris som du allerede kan se når du besøger hjemmesiden. På hjemmesiden finder du en nem og anvendelig pris beregner, som viser prisen som du kan forvente af din tekst, for det x antal ord som din tekst indeholder. Prisen pr. ord i oversættelser ligger på kun 1,29 kr. hvilke ikke bliver meget billigere andre steder. Korrektur læsning er helt ned på 0,24 kr. pr. ord.

Så skal du have fat i et bureau som kan give dig en oversættelse i den bedste kvalitet, så er Diction den virksomhed, hvor du får det bedste resultat tilbage. Du kan finde flere muligheder for oversættelser lige her.

Adresse

Adresse:

Gammeltorv 6, 3. sal 1457 København K Danmark

GPS:

55.678416, 12.5725058

Telefon: