Dreamshop er grundlagt i år 2007 og er på trods af det engelske navn helt og aldeles danskejet. Siden virksomhedens opstart i 07, har Dreamshop´s formål været at levere bordpynt og andre festartikler til alle de festlige øjeblikke i danskernes liv. Dreamshop har i dag over 6500 forskellige varer, og de er alle til rådighed på deres webshop dreamshop2u.dk. Men hvis man ikke ønsker at handle online men bord tæt ved Næstved, kan man tage en tur forbi deres store og festlige butik. Her vil du fx kunne finde rigeligt med julepynt.

Dreamshop går altid efter at alliere sig med de bedst mulige producenter. Således er man altid sikker på at kunne få fat i de bedst mulige produkter til ganske favorable priser. Hvis man har et spørgsmål til et af dreamshop´s produkter kan man ringe alle hverdage 10 – 17 samt lørdag fra 10 – 13. Dette giver næsten den sammen service, man får nede i den fysiske butik.

Man skal dog ikke være ked af kun at kunne handle på webshoppen, da den er e – mærket og derved er helt og aldeles sikker at handle på. Desuden er der altid hurtig levering med enten GLS eller Post Danmark med fragt fra 35 kroner. Man vil dog kunne spare fragten væk, hvis man handler for over 500 kroner.

Adresse

Adresse:

Næstved

GPS:

55.224613, 11.75920700000006

Telefon:
Email:

-