Fakturering og tidsregistrering

Easybill er et software program som gør det enkelt og let at lave fakturaer og sende dem afsted. Denne software er blevet udarbejdet på baggrund af deres egne og deres kunders erfaring. Easybil blev lanceret af Veroz i 2008, som har arbejdet med tidsregistrerings- og faktureringssystemer i syv år.

Send let en faktura afsted

Easybill kan bruges til både at tidsregistrere og lave, samt sende fakturaer. Det er let og hurtigt, da der er skabeloner til forskellige fakturaer forinstalleret i systemet. Når du arbejder på opgaver, tidsregistrere du dem alle sammen, derefter opretter du en faktura for den enkelte kunde, tiderne og opgaverne kommer automatiks ind i fakturaren, så det passer med den enkelte kunde. Til sidst skal du bare sende den afsted. Du behøves ikke selv at have styr på, hvor langtid du har brugt på en bestem opgave eller bruge tid på at samle alle opgaver, og den tid der er brugt på dem, selv.

Flere fordele

Fordelende er at du hurtigt kan få lavet og sendt en faktura afsted til kunden, så kan du lave mere af det reelle arbejde og bruge mindre på det administrative. På den måde ville du kunne blive mere effektiv og få løst flere opgaver på kortere tid. Kunden vil også modtage fakturaen med det samme over mail, der vil derfor ikke være forsinkelser, som hvis du sendte fakturaen med posten.

Til de mindre virksomheder

Easybill er helt klart til stor hjælp for mindre virksomheder, som ikke har ressourcerne til at ansætte en, der kan stå for disse opgaver. Det vil derfor godt kunne betale sig at få et software program til håndteringen af disse opgaver.

Adresse

Adresse:

Rotterdam Alle 8 2791 Dragør

Telefon: