Eazyproject blev grundlagt i 2002 af, den gang, 24-årig Kenneth Holmskov Larsen. Lige siden har de hjulpet andre virksomheder med projektstyring. De har udviklet deres eget projektstyrings software, som skal gøre projekter mere overskuelige, og ikke mindst nemmer at håndtere. Deres projektstyringsprogram kan tilbyde alt-i-et projektstyringsværktøj, det betyder at der er Gantt diagram, Kanban tavle, Projektøkonomi med mere.

Hvad det indeholder

Et Gantt diagram viser et overblik over opgaver og ressourcer over virksomhedens projekter. Det sikre at det bliver lettere at holde styr på projekterne og dermed også lettere at drive virksomheden. Derudover viser den også tidsoversigt og opgavers prioriteringer. Kanban tavlen giver muligheden for visuelt at tildele arbejdsopgaver, som snakker sammen med tidsregistreringen. Der er i softwaren integreret projektøkonomi, som kan bruges til at holde styr på f.eks. budgetter, cost-benefit, kpi’er og meget mere.

Fleksibilitet

Du kan få råd og kyndig vejledning, til hvordan din virksomhed kan drage fordel af Eazyprojects software, og hvordan det bliver implementeret bedst muligt. F.eks. kan det blive integreret i Microsoft Dynamics og e-conomic. Du kan tilgå programmet lige meget hvor du er henne om du er på arbejde, derhjemme eller et helt tredjested. Det kan du fordi programmet fungere, ikke bare på computeren, men også din tablet og smartphone. Det betyder at programmet er fleksibelt og du behøver derfor ikke at befinde dig på arbejdet, hver gang du skal tilgå programmet, for at få overblikket tilbage.

Yderligere oplysninger

Derudover er Eazyproject.net blevet kåret som Gazelle-virksomhed i 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014. og har mere end 10.000 brugere globalt.

Adresse

Adresse:

Stændertorvet 4 1. sal, 4000 Roskilde

GPS:

55.6409746, 12.080735499999946

Telefon: