Aarhus Ejendomsservice kan tilbyde en langt række services for udlejningsejendomme, ejer- og andelsboligforeninger og erhvervsejendomme i Århus og Østjylland. De sørger for at vedligeholde ejendommen, hvad end det er udendørs eller indendørs med fokus på kvalitet, miljø og til lave priser. Aarhus Ejendomsservice er en samlet udbyder af services, som viceværtsopgaver, trappevask, snerydning, vinduespolering og algerens af tag og facade. De kan klare de fleste opgaver, som har relevans til vedligeholdelse af ejendomme.

Undgå den helt store regning

Som virksomhed vil man gerne beskæftige sig med, at koncentrer sig om sin egne produkter og services, og ikke bekymre sig om at bruge tiden på vedligeholdelse af ejendommen. Det kan hurtigt blive en stor tidsrøver, hvis man har et stort areal, både indendørs og udendørs. Men der skal vedligeholdelse til for at få det hele til at køre rund. Men hvis det ikke bliver gjort, så kan det koste mange penge i sidste ende at skulle rette op på det. Det er altid bedst at kunne forbygge, så den helt store regning udebliver.

Få et tilbud

Du kan hos Aarhus Ejendomsservice få et uforpligtende tilbud netop til din skræddersyet løsning, det sikre at du får en pris som gælder, det du har brug for at få gjort. Aarhus Ejendomsservice har erfaring med at vedligeholde alle slags ejendomme, hvad enten de er store eller små. De går gerne din virksomhed igennem for at give dig et tilbud. Det er meget simpelt at gå til, da det er den samme virksomhed, som står for løsningen af alle opgaverne. Det hele er samlet under samme tag.

Adresse

Adresse:

Fynsgade 29, 1th, 8000 Aarhus

GPS:

56.16363459999999, 10.200596799999971

Telefon:
Email:

-