Elbek & Vejrup er en vidensvirksomhed, der har specialiseret sig i komplekse løsninger såsom ERP systemer, Microsoft Azure og hele Dynamics 365 Business Central-pakken. Det er blandt andet sådanne virksomheder, vidensvirksomheder, vi er kendt for her i Danmark. Alle ansatte i Elbek og Vejrup er fagspecialister, der hver især er eksperter på deres område. De er førende inden for IT-rådgivning og vejleder blandt andet i forretningsoptimering baseret på softwareløsninger.

Navision og Microsoft Dynamics NAV er nogle af de mest populære produkter, Elbek & Vejrup tilbyder. De bliver løbende opdateret, og det nyeste produkt går under navnet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Microsoft Dynamics 365 Business Central er en cloudbaseret løsning, hvilket betyder, at alt ligger i skyen og kan tilgås via en webbrowser. Der er ikke noget traditionelt program, som installeres på computeren, hvilket betyder at al data er tilgængelig fra en hvilken som helst enhed. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med sikkerheden – tværtimod.

Dynamics 365 i Business Central er altså en opgraderet version af Navision og Microsoft Dynamics NAV og bestemt en løsning, jeres virksomhed bør overveje – især hvis I har en ældre navisionløsning.
Business Central findes i to udgaver, en Essential og en Premium. Essential-udgaven indeholder stort set alt fra Dynamics NAV med få undtagelser. Til gengæld indeholder systemet et hav af moduler, som økonomistyringsmodul, kunderelationer, HR-modul og projektstyringsmodul. I premium-versionen er der med videre et service management-modul og produktionsmodul.

Specialister for mange brancher

Elbek & Vejrup opererer i mange forskellige brancher, og her rådgiver de blandt andet kunder inden for transport & shipping, bygge & anlæg, revision, ejendomsrevision. Derudover hjælper de også den offentlige sektor med en lang række optimeringer. Udover Danmark har virksomheden også en lang række samarbejdspartnere rundt omkring i verden. Kontakt elbek-vejrup.dk for en uforpligtende snak og find ud af, hvordan de kan optimere jeres virksomhed.

 

Adresse

Adresse:

Tangen 6, 8200 Aarhus N

GPS:

56.1979612, 10.173709