Esoft er en virksomhed, som hjælper ejendomsmæglere med, at sælge boliger også selv om de ikke er bygget endnu. De sørger for at selv jeres største konkurrenter, ikke kan komme til at konkurrer med jer, når i har Esoft i baghånden. De giver jer nogle fordele, som konkurrenter ikke har og det er lige netop dette, som gør at I kommer foran dem.

Det som de kan hjælpe jer med, er at markedsføre boliger ved at bruge forskellige metoder, som har en god effekt i sammenspil med hinanden. Dette gælder bl.a. fotografier, tekstforfatning, plantegning og 3-d visualisering.

Vis emner fra deres bedste side

Det er altid en god ting at kunne præsentere et produkt, fra dets bedste side. Med professionelle fotografier af boligemner på 72 timer, så får I hurtig mulighed for, at kunne vise boligemner fra deres bedste side. Selv om billeder siger mere end tusind ord, så er der stadig brug for tekst til boliger, som kan beskrive boligen på en god måde. Hvis man har brug for mere end tusind ord og billeder, så kan Esoft også være behjælpelig i denne henseende. De kan producere en video for jer, som viser boligen smukt frem. På den måde kan I spare mange ressourcer, som kunne være brugt bedre.

Kvalitet og innovation

De levere kvalitet uanset hvor stor opgaven end måtte være, virksomheden er fuldt bevidste om, at der er travlhed og at I skulle kunne stole på at I for det, som I forventer. Udover dette er innovation vigtig for denne virksomhed, det gavner kunder og de gør alt for at kunne komme på nye ideer, så I kan komme på forkant med branchen.

Adresse

Adresse:

Skibhusvej 52C, 3. 5000 Odense C

GPS:

55.4046643, 10.392361899999969

Telefon:
Web:

-