Når større virksomheder afholder konferencer, fester eller andre større sociale arrangementer, så benytter de sig ofte af en event planner på grund af den store skala. Det er dog ofte en besværlig størrelse at arbejde med, da man jo ikke ser slutproduktet før det er for sent at ændre noget. Derfor arbejder Event Republic hårdt på at opretholde deres høje troværdighed. Dette gør de ved et enormt stykke forarbejde, så selve arrangementet lever op til kundens forventninger.

Event Republic er et event bureau som I år 2003 blev stiftet af Mads Wittrup som stadig i dag driver virksomheden. Udover ham består virksomheden af 5 fastansatte og en elev. Når de står får et projekt, har de dog op til 120 projektarbejdere til at hjælpe.

I deres 15-årige levetid har de stået for over 500 konferencer og events. Her har de både prøvet at stå for det operationelle arbejde og strategisk planlægning. De har bevist, at de kan stå for arrangementer med flere tusinde deltagende, hvor de altid har fået det optimale ud af det.

Event Republic ønsker et tæt samarbejde med deres kunder, så forudsætningerne for arrangementet bliver bedst mulige. De lytter til virksomheden og deres ønsker og forventninger, så arrangementet bliver skræddersyet derefter.

Adresse

Adresse:

August Bournonvilles Passage 1 1055 København K

GPS:

55.679612, 12.586774999999989

Telefon: