HEAD aHEAD er et rekrutteringsbureau hvor du kan finde masser af spændende og relevante jobs inden for fx turismeindustrien, hotel-, restaurant-, rejsebranchen m.fl. Du kan også finde studiejobs og praktikpladser.

På HEAD aHEADs hjemmeside finder du jobs for både faglærte, ufaglærte, ledere, mellemledere og topledere, som kan være med til at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere inden for en branche i vækst.

Få en personlig jobagent

HEAD aHEAD har eksisteret siden 2002 og drevet jobportal lige siden. Du har på hjemmesiden mulighed for at oprette en jobagent således at du let og hurtigt kan holde dig orienteret om, hvad der foregår i lige netop din branche.

Din personlige jobagent fungerer på den måde, at når der opstår en ledig stilling som passer og matcher med dine kompetencer og kriterier, så sender jobagenten en automatisk e-mail til dig med link til jobopslaget. Dermed er du sikret altid at være up-to-date med jobmarkedet.

Også for virksomheder

HEAD aHEAD er ikke kun et rekrutteringsbureau som henvender sig til ledige og jobsøgende – du kan også, som virksomhed, få hjælp til at finde nye kompetente medarbejdere.

Mangler din virksomhed nye medarbejdere, kan du på HEAD aHEADs hjemmeside finde de bedste kandidater i branchen. Kontakt da HEAD aHEAD og send din annoncetekst.

Du kan desuden få hjælp til udarbejdelse af værdiskabende og innovative jobvideoer, som kan være med til at gøre dine jobopslag mere dynamiske og spændende.

Adresse

Kontakt ejer