First-8 er en landsdækkende virksomhed som tilbyder førstehjælpsundervisning samt vejledning og salg af hjertestartere – til Danmarks billigste priser. Alle virksomhedens hjertestartere er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Danmarks bedste instruktører i førstehjælp

Man kan aldrig forudsige hvornår en ulykke sker, men man kan være forberedt hvis det skulle ske. Dette er grundfilosofien bag First-8’s førstehjælpskurser.

First-8 bruger kun ledere og certificerede førstehjælpsundervisere fra Forsvaret til at undervise og uddannelse både privatpersoner og virksomheder i den nyeste viden og tendenser inden for førstehjælp.

Al undervisning foregår i øjenhøjde med deltagerne, som både kan være voksne, familier, mødregrupper, institutioner, virksomheder, grundejerforeninger, andelsforeninger, mfl.

Mangfoldigheden blandt de mange forskellige deltagere betyder, at First-8’s instruktører skal kunne undervise i øjenhøjde og på en måde så alle forstår undervisningen – og det har deres fortid som sergenter og officerer i Forsvaret lært dem.

Smart førstehjælpskasse til din virksomhed

Hos First-8 har du desuden mulighed for at købe en stor og smart førstehjælpskasse til din virksomhed som indeholder alt hvad du har brug for, hvis uheldet skulle være ude.

Førstehjælpskassen er robust og kan hænges op, og så indeholder den alt hvad du skal bruge til at behandle de mest hyppige arbejdsskader.

Førstehjælpskassen egner sig fx godt til frisørsaloner, butikker, industri og kontorer. Den kan klare både små blødninger samt rifter/sår, men også forbrændinger, øjenskader og beskyttelse mod chok. Endelig indeholder kassen en genoplivningsmaskine.

Adresse

Adresse:

Jagtvej 223 1. sal, 2100 København Ø

GPS:

55.70912149999999, 12.575987499999997

Telefon:
Kontakt ejer