Boligmarkedet er i dag i hurtig konkurrence. Man skal konstant tænke nyt for at skille sig ud med sin bolig hvis man ønsker at få den solgt hurtigt. Det gælder også det hel nybyggede som måske endda slet ikke er færdige endnu. Det er nemlig svært for folk at forestille sig et hjem ud fra blot en plantegning hvis man ikke kan se nogle billeder inde fra lejligheden eller huset. Og helst gerne med møbler og mennesker i dem, så man kan se at det er beboeligt.

 

Det er her Flow Studio kommer ind i billedet. Vi laver super lækre 3D visualiseringer af boliger og projekter. Vi leverer high-end fotorealistiske resultater som du næsten ikke kan se forskel på om et lavet af os, eller er et billede taget af en professionel fotograf. Vi har et team bestående af super dygtigt 3D designere og projektledere der sikrer at alle projekter bliver lavet efter kundens ønske og løbende feedback og at det bliver så virkelighedsnært som overhovedet muligt.

 

Vi involverer vores kunder løbende i processen således at de også kan få sagt deres mening om hvordan visualiseringen kommer til at se ud. Derfor leverer vi løbende resultater tilbage og retter til med kundens feedback således at vi kun leverer et færdigt resultat som vi ved vores kunder er meget tilfredse med.

 

Vi kan lave 3D visualiseringer af mange forskellige ting, og du skal aldrig tøve med at kontakte os hvis du har en opgave der skal blive til virkelighed, vores ekspertiser ligger inden for interiør og arkitektur, men hvis du har en opgave du mener vi vil kunne løse, så giv os et kald.

Adresse

Adresse:

Eskildsgade 62-64, København V

GPS:

55.66919, 12.556881

Telefon: