Førstehjælptilkørekort er en dansk udbyder af førstehjælpskursus. Alle som skal have et kørekort, skal have været igennem og kunne bevise, at de har bestået et førstehjælpskursus. Dette skal sikre, at de ved hvordan man skal reagere, hvis uheldet skulle være ude. Du kan bruge et førstehjælpskursus selvom du er skyld i uheldet eller ej. Det kan i yderste konsekvens betyde liv eller død, for den vedkommende, som er kommet noget til. Derfor er det ikke bare et krav, når du skal have kørekort, men det er også godt at kunne.

Kursets indhold

Kurset indeholder en lille introduktion af kurset, hvilke typer af ulykker der findes og hvad der kan se ved forskellige hastigheder. Hvordan man udfører korrekt hjertemassage, hvordan du skal reagere, når du har lært førstehjælp. Førstehjælp til blødninger og hvordan man skal takle psykisk førstehjælp. Og til sidst hvordan man analysere hele situationen.

Let tilmelding

Du kan hos Førstehjælptilkørekort tilmelde dig kurser på Amager, Frederiksberg, i FARUM og i Gentofte. Det er meget simpelt, du kan booke direkte fra hjemmesiden og få dit førstehjælpskursus. Du vælger en af de ledige dage, i kalenderen, som passer dig bedst.

Lovpligtigt og praktisk

Kurset tager en dag og ikke længere. Du vil modtage et bevis når du har gennemført kurset, dette skal bruges til, når du tager dit kørekort. Vis ikke du har et førstehjælpsbevis kan du ikke tage kørekortet, da det er et lovkrav, at du skal have et. Som sagt, er det ikke kun til kørekort du kan bruge dette kursus, du kan bruge det i alle mulige situationer i hverdagen. Man kan aldrig vide hvornår du kommer ud for, at der er en, som får et hjertestop. Måske er du den eneste som kan hjælpe vedkommende.

Adresse

Adresse:

Hostrupsvej 6, 1950 Frederiksberg

GPS:

55.68151280000001, 12.535698700000012

Telefon: