Friluftland er en virksomhed der sælger kvalitets tøj og overlevelses udstyr, som er slidstærkt og kan tåle alt slags vejr eller terræn. Her kan du finde alt hvad du skal bruge til din næste vandre, klatre eller skiferie. Lige meget hvad du er til af udendørs aktiviteter, så har Friluftland lige det du skal bruge, til at give dig den bedste oplevelse.

Skal du på overlevelsestur med drengene, skal jeres overlevelsesgrej også være helt i top. Hos Friluftland kan i købe alt indenfor overlevelses udstyr, og i kan derfor købe jer til alt det udstyr som i har brug for til jeres tur. I slipper altså for at gå i flere forskellige butikker, når i skal handle jeres udstyr.

Friluftland er landsdækkende, og har både fysiske butikker landet over samt webshop – så lige gyldigt om du har brug for kompetent vejledning eller om du præcis ved hvad du skal have, så er Friluft land altid i nærheden af dig.

Du kan altid gøre en god handel hos Friluftland, og få en masse gode tilbud. Så hold ofte øje med deres tilbud. Det kunne være du faldt over noget som du står og mangler.

Skal du have inspiration, eller mangler du noget bestemt lige nu og her, kan du læse deres online katalog på deres website. Her finder du et stort udvalg af deres sortiment. Du kan nemt gennem deres flotte billeder og visualiseringer, få inspiration til hvad du skal købe til din ski eller bjergbestignings ferie. Du er heller ikke i tvivl om at det er en jakke fra Tierra som du kigger på, det er tydeligt vist på alle produkter, hvilke brands de kommer fra.

Husk også at læse deres blog, på deres website – her finder du gode tips og trick til udendørslivet. Du finder desuden også en udstyrsguide, hvor du i detaljer kan finde ud af hvornår du skal anvende det forskellige udstyr.

Adresse

Adresse:

Frederiksborggade 50-52 1360 København K

GPS:

55.6858523, 12.566560500000037

Telefon: