Hos Garn Specialisten er vi ikke bare en almindelig webshop som sælger billigt garn online. Vi er også en garn grossist, hvor vi tilbyder engroshandel og -løsninger til forretning og butikker som sælger garn. Vi har et stort lager af billigt garn på udsalg, som er klar til afsendelse ved bestillinger online i vores webshop. Vi har hurtig levering og kan levere dit garn hjem til dig inden for 1 til 2 hverdage.

Vores fokus ligger på at tilbyde bæredygtig garn, som er økologisk og til lave priser. Dette gør vi for at sætte vores grønne aftryk på kloden, hvilket vi gør ved at opkøbe garn restpartier. Dette betyder ikke at vi går på kompromis med kvaliteten selvom vi har billigt garn, da vi elsker garn og de lækre materialer. Garn Specialisten er ikke blot en online webshop som sælger garn og garntilbehør, det er en forretning som er bygget på en oprigtig passion for garn. Alle ansatte hos Garn Specialisten strikker, hækler og væver selv flittigt, både som hobbyprojekter, tøj projekter og mere. Vi ved derfor hvad vi snakker om og er specalister indenfor garn, da vi selv arbejder med det hver eneste dag, når arbejdsdagen går på hæld. Du kan blandt andet se vores udvalg og køb garn direkte i vores shop her.

Hos os finder du altid garn til billige priser, uanset hvilken garntype du er ude efter. Vi har mange forskellige varianter på lager, uanset om det er bomuldgarn, uldgarn, silkegarn eller noget helt tredje. Har har alt egyptisk bomuld, til italiensk uldgarn, angora garn med merino uld, det lækreste cashmere garn og meget meget mere. Er det garnudstyr og tilbehør til dit næste garn, hækle eller strikkeprojekt kan du også finde det hos Garn Specialisten. Vi er også leveringsdygtige i opskrifter,  hvor du samtidig kan få forslag til hvilken slags garn som passer til det aktuelle garnprojekt som du er i gang med.

Adresse

Adresse:

Bregnerødvej 132A 3460 Birkerød

GPS:

55.8388571, 12.4029647

Telefon: