Grunk Event er firmaet som skaber rammerne for den rette fest, om det er firmafest, større event eller julefrokost er det Grunk Event det skaber en fest dine gæster vil kunne huske resten af livet. Grunk Event er et eventbureau som har eksisteret siden 2010 og blev stiftet af Morten Grunk. En fest bør være meget mere end bare en fest, der bare er glemt efter et par dage. Det bør være en fest, der er en god oplevelse som man husker tilbage på i mange år.  Grunk Event tager det meget seriøst når de arrangere firmafester, sommerfester og julefrokoster for virksomheder. Det er både de helt store virksomheder som Maersk og Novo nordisk, men også mange mindre virksomheder som ønsker at få en professionel partner til at stå bag arrangementet.

Julefrokoster i hele landet

Grunk Event er beliggende i Taastrup, København og afholder en lang række firmafester og firmajulefrokoster i hovedstaden. En af de events som Grunk Event er meget stolte af er arrangementet på  hotel D’Angleterre, som er en af Nordeuropas mest eksklusive julefrokoster. Der afholdes også en lang række julefrokoster på Fyn og flere steder i Jylland.

Der er intet overladt til tilfældighederne når Grunk Event arrangere events. Unikke lokationer, manden og underholdningen er planlagt nøje, så alle deltagere får den bedst mulige oplevelse og fokus er naturligvis at gæsterne har det sjovt til de forskellige arrangementer.

Adresse

Adresse:

Grunk Event ApS Hørvænget 3, 2630 Taastrup

GPS:

55.6585776, 12.298544300000003

Telefon: