Har du problemer med at finde din lokale håndværker til at løse håndværkeropgaver, så kan Håndværkernøglen tilbyde dig lige det du har brug for. Håndværkernøglen har nemlig samlet lokalehåndværkere i mange kommuner, som gør det muligt og let at søge efter en håndværker, inde for det fagområde, som du har brug for, i din kommune. Mangler du f.eks. en elektriker i Holbæk, så finder du elektrikeren her. Håndværkernøglen søger for at du let kan finde din lokale håndværker bare ved at søge efter faggruppe og kommune. Der vil herefter komme en liste op med mulige håndværkere, som er tilgængelige i netop din kommune og inde for det fagområde, som du har brug for. Du behøves af den grund ikke at kende din lokale håndværker på forhånd.

Mange forskellige faggrupper

Der håndværkere inde for mange forskellige faggrupper og du kan finde dem alle sammen på Håndværkernøglens hjemmeside. Faggrupperne består bl.a. af anlægsgartner, døre & vinduer, elektriker, gulvmand, mure, tagrensning og VVS-installatør, bare for at nævne nogle få af dem. Når du har fundet den håndværker, du leder efter, kan du tage direkte kontakt til håndværkeren direkte fra hjemmesiden. Der vil være en mindre beskrivelse af fagområdet og hvad en håndværker inde for dette felt, ville kunne gøre for dig. Samtidig med dette vil der være en oversigt over de forskellige lokale håndværkere, som du kan tage kontakt til.

Fordele ved at vælge en lokal håndværker

Der er faktisk flere fordele ved at vælge en lokalhåndværker end hvis du ikke gør. Du støtter dit lokale samfund, sikre arbejdspladser, elevpladser, det giver mere liv i kommunen, som også ville kunne betyde at du måske ville kunne sælge dit hus med en større fortjeneste.

Adresse

Adresse:

Fjordager 44 Gevninge 4000 Roskilde

GPS:

55.6492166, 11.9518329

Telefon: