Hvis du mangler et sted at slappe helt af med din partner, er et hyggeligt hotelophold i en mindre by vær at overveje. I kommer væk fra alt stresset og I kan bare nyde nærværet sammen med hindanden. Med et hotelophold i en mindre by, vil man uden tvivl falde helt ned og tage det med ro, det er et godt afbræk i en ellers travl hverdag.

Romantiske omgivelser

Hotel Kirstine er et hotel som ligger midt i Næsteved og er et romantisk hotel i en 250 år gammel bindingsværksgård. Hotellet byder på en rig historie, som gammelt posthus og borgmesterbolig. Med unikke værelser og en romantisk indretning vil du blive, fra det øjeblik du træder ind, træde tilbage i tiden. Hotel Kirstine søger for at gæsterne får en hyggelig og charmerende oplevelse på hotellet. Restauranten kan byde på mad, lavet helt fra bunden, med lækre menuer, der skifter med årstiderne. Her er kvaliteten alt afgørende og I kan derfor være sikker på at nyde god mad på hotellet. Hotellets omgivelser byder på byliv i Næstved, så hvis det er shopping, café eller andet i byen I søger, så ligger det lige ved døren. Ikke langt fra hotellet finder man også Herlufsholmskov, som man kan gå en tur i og nyde naturen. Udover byliv og skov finder man også Karrebæksminde, som har en fantastisk strand og gode råvarer.

Selskaber

Hotellet gæster også større selskaber i deres selskabslokaler med plads til i alt 150 personer. Lokalerne er indrettet i samme romantiske stil, som hotellets værelser. Der afholdes alt lige fra bryllupper, konfirmationer, fødselsdage jubilæer til receptioner og kaffeselskaber.

Adresse

Adresse:

Købmagergade 20 4700 Næstved

GPS:

55.2289654, 11.759248399999933

Telefon: