House Of Code er en ambitiøs konsulentvirksomhed som specialiserer sig i at udvikle apps til både private og virksomheder. De har evnerne til at kunne udvikle apps til iOS, Android og Windows.

I House Of Code har de et tæt samarbejde med kunden, uanset om de skal tage sig af hele opgaven eller rådgive kunden. Derfor starter de altid ud med en workshop hvor rammerne bliver sat. House Of Code spørger ind til kundens forventninger og deres ambitionsniveau. På den måde er begge parter afstemt, og kunden er mere tryg med situationen. Hvis man har en god idé til en app, skal man aldrig tøve med at ringe. Så kan man få en uforpligtende samtale om hvad de kan tilbyde, og om man skal indgå et samarbejde med app – rådgivning.

Når House Of Code udvikler apps, er det altid med kunden i fokus. Appen skal nemlig være brugervenlig, ellers kan det gøre lige meget hvor smart formålet med appen er. For at sikre at appen i sidste ende er brugervenlig, tester de en prototype med brug af relevante testpersoner. Hvis de har nogle konstruktive kommentarer, kommer appen tilbage på tegnebrættet, indtil appen er perfekt.

House Of Code arbejder ud fra et koncept som er bygget op om enkle og funktionelle designs. Disse designs er flotte at se på og er med til at giver brugerne en god brugeroplevelse. Virksomheden er enormt ambitiøs på kundens og egne vejende, og de aspirerer derfor altid efter at skubbe grænserne. Dette gør de i samarbejde med kunderne, så alle får mest muligt ud af det.

 

Adresse

Adresse:

Edisonsvej 2 5000 Odense C

GPS:

55.40568769999999, 10.388230799999974

Telefon: