Hovedstadens Dødsbo & Konkurs logo

Professionel og billig rydning af dødsbo i København og hele Sjælland.

Nå et kært familiemedlem er gået bort står man i en svær situation og tømning af et dødsbo er er for mange en hård opgave. Der er mange ting, man skal tage i betragtning, når den dag kommer. Derfor er det utrolig vigtigt, at man er, omgiver af de rette mennesker, som forstår vigtigheden i at yde troværdig og upåklagelig service i den svære tid.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs tilbyder full-service rydning af dødsboer med den største respekt og forståelse for de efterladte. HSDK ved at sorg håndteres forskelligt, og derfor er de altid særdeles opmærksomme på netop jeres behov.

 

Pålidelig og fleksibel og samarbejdspartner

Hovedstadens dødsbo og konkurs ligger i København på Sjælland, og i mere end10 år har de betjent det danske marked med alt inden for tømning, rengøring m.m. i alle slags dødsboer.

Innovation, kreativitet, energi og miljø er meget vigtige elementer for os. Det går igen i alle de opgaver hvor Hovedstadens dødsbo og konkurs er involveret. Siden firmaets start har de kun oplevet en markant tilgang af kunder. I dag har firmaet en stor kundekreds som er skabt bl.a. gennem mundlige overleveringer. Hovedstadens dødsbo og konkurs arbejder hovedsaligt i hovedstadsområdet, men servicerer efterhånden også resten af Sjælland, hvor de også ønsker at udvide kundekredser. HSDK stræber efter at være en fleksibel og pålidelig samarbejdspartner, og med engagerede ansatte, som en naturlig del af arbejdet stræber efter høj kundetilfredshed.

Vi overholder naturligvis de aftalte leveringstider og betingelser.

Har I spørgsmål, er I naturligvis velkommen til at tage kontakt til os og få en uforpligtende samtale

Vi håber, at I vil benytte Hovedstadens dødsbo og konkurs.

 

Adresse

Adresse:

Vigerslev Alle 240

GPS:

55.6572558, 12.487982500000044

Telefon: