Er du tilflytter fra et andet land, og vil du gerne lære at tale det danske sprog så du kan kommunikere med dem som du omgås med til hverdag, så vil det være rigtig klogt af dig at deltage i et af landets bedste danskkurser fra IA Sprog.

Er du udvekslingsstudent og vil gerne lære at kommunikere på dansk gennem dit studie og sociale aktiviteter relativt hurtigt, så er IA Sprog et godt sted at forbedre sine færdigheder. IA Sprog samarbejder med mange uddannelsesinstitutioner om at lave ekstra dansk undervisning til de udvekslingsstuderende der måtte være på uddannelsesstedet

IA Sprog tilbyder gratis danskkurser, som gør dig endnu bedre i din kommunikation gennem det danske sprog. Det er derfor en oplagt mulighed at du tilmelder dig et af deres kurser, som udbydes til fornuftige priser. Det bliver en god investering når du kan kommunikere med andre på dansk korrekt.

Er du erhvervsdrivende og har udenlandske medarbejdere under dig, så ville det helt sikkert være en fordel at I sammen kunne kommunikere på dansk. Du kan derfor henvise dem til IA Sprog, som vil lære dem at kommunikere på dansk, med fokus på jeres interne kommunikation.

IA Sprog tilbyder derudover også aftenundervisning til de personer som passer bedst dertil, tidsmæssigt. Der er altså en undervisningstid på mange forskellige tidspunkter, hvilket er en fordel da du kan finde en undervisning som passer ind i din hverdag og i dine behov.

Vil du gerne tage undervisningen med hjem, så du kan prøve at lære sproget i dit eget tempo, i vante omgivelser, så kan du også gøre brug af deres lærerige online læringsplatform, som er fyldt med nyttige læringsvideoer.

Du finder alt hvad du skal vide omkring hold opstart og hvad du kan forvente af kurser hos IA Sprog på deres hjemmeside. Du finder alt hvad du gerne vil vide om kurserne lige her.

Adresse

Adresse:

Hejrevej 26 2400 København NV

GPS:

55.70011299999999, 12.533213899999964

Telefon: 38883233

Email: info@iasprog.dk

Web: https://www.iasprog.dk/

Adresse

Adresse:

Hejrevej 26 2400 København NV

GPS:

55.700113, 12.5332139

Telefon: