Inventarland.dk er en dansk virksomhed, som har dygtiggjord sig inde for salg af kontormøbler, inventar til virksomheder og privatpersoner. De har mere en 30 års ekspertise og har derfor en stor erfaring med anvendelsen af kontormøbler og hvordan de på bedste vis bliver brugt. Hvis du har brug for hjælp eller bare vil prøve at side i de forskellige kontorstole, kan du besøge Inventarlands butikker og showrooms. Du vil få råd vejledning om hvad det bedste for dig er. Uanset om det er til din virksomhed eller dig som privatperson.

Kvalitet og service

Der er stort fokus på service og kvalitet hos Inventarland.dk. Tankegangen har gået igennem flere generationer og det hænger stadig ved. Deres viden inde for kontorinventar samt deres fornuftige købmands tilgang til indkøb og seriøse producenter sikre kunderne en god service og høj kvalitet.

100% prisgaranti

Inventarland.dk har 100% prisgranti. De køber kontant og derfor får kunderne lave priser. Der er ingen unødvendige omkostninger til bonuser og gaver. Det er bare lave priser og høj kvalitet.

Butiksinventar

Hos Inventarland.dk kan du købe alt inde for kontor, om det så er til virksomheden eller hjem til dig selv, så kan du få det. Du kan derudover købe butiksinventar f.eks. Slatwall og rillepanel, så din butik kan præsentere varende på bedst mulig vis. Hertil sælges der også hylder af glas og kroge til ophængning af bøjler. Hvis du mangler evt. mangler en palleløfter klare Inventarland også dette. Der er et bredt udvalg af transport & løft og meget meget mere.

Mangler du inventar til din virksomhed eller til kontoret der hjemme, så tag endelig kontakt til Inventarland – Vi hjælper dig med gælde, at finde præcise det rette til dig.

Adresse

Adresse:

Trafikcenter Allé 12 4200 Slagelse

GPS:

55.3880225, 11.358308099999931

Telefon: