Er printeren løbet tør for blæk eller printerpatroner? Frygt ej, Inkpro tilbyder et stort udvalg af printerpatroner. Normalt plejer printerpatroner at være dyre, hvis du køber dem fra de originale fabrikanter; Epson, Brother, Hewlett Packard og så videre.Der er ikke mange som er klar over, at du kan få kompatible patroner, som er printerpatroner, der ikke er lavet af den samme producent, der har lavet printeren — men til langt billigere priser. I langt de fleste tilfælde er originale printerpatroner er dyrere, og mange tror det er ensbetydende med, at de er bedre. Det er langt fra tilfældet.

Både printerpatroner og blækken skabes af en blanding af vand, glycol og farvestoffer, som bruges til at tilføje den farve, der printes med. Farvestofferne er dermed den vigtigste ingrediens i printerblækket. Til at skabe disse kan der enten anvendes kemiske materialer eller kemiske. Det betyder dog ikke noget for kvaliteten af blækket — ligesom der heller ingen forskel er på de kompatible patroner og de originale blækpatroner.

Printerpatroner til Epson, HP og andre printere

Mange af de store printerproducenter vil naturligvis gerne have man benytter originale patroner og nogen gange truer de med, at garantien på din printer ryger, hvis du anvender en kompatibel patron. Der er dog lige så stor risiko for, at printeren går i stykker, hvis du bruger en original patron. Derfor kan du altså lige så godt anvende de billigere udgaver; de uoriginale blækpatroner. Dem kan du finde på INKPRO.dk — alt fra printerpatroner til Epson, HP og andre printere. Du kan også besøge Inkpro.se, som servicere hele det svenske marked med printerpatroner.

Adresse

Adresse:

Islevdalvej 148 2610 Rødovre

GPS:

55.6979953, 12.433253299999933

Telefon: