Jule-sweaters.dk er en webshop som specialiserer sig i at levere hyggelige julesweaters til hele familien Danmark. Julesweaters er stadigvæk et fænomen som primært høre til i lande som USA og England. I disse lande er det nærmest en del af juletraditionen, at familier, virksomheder og vennegrupper iklæder sig julesweaters til forskellige arrangementer. Jule-sweaters.dk synes dog, at det er en skam, at julesweaters ikke er mere udbredte i Danmark. Derfor valgte de i år 2015 at starte jule-sweaters.dk.

Da de startede webshoppen tilbage i år 2015, importerede de udelukkende sweaters fra USA. Sådan er det dog ikke længere. I dag har de deres egne designere, producenter og deres egen levering. Jule-sweaters.dk er altså hands on på alle folks ordrer lige fra tegnebrættet til leveringen.

Jule – sweaters.dk kan tilbyde et stort sortiment af sweaters, som man kan købe en ad gangen eller vælge at købe ind til hele familien eller virksomheden. Hvis man ønsker at placere en stor ordre, skal man dog skrive til på info@jule-sweaters.dk.

Jule – sweaters.dk bestræber sig altid på levere det bedst mulige produkt på den kortest mulige tid. Derfor kan de love dag-til-dag-levering, hvis man bestiller inden kl. 12 i hverdagen. Man har også mulighed for at være med til at designe sin egen julesweater som ikke vil blive solgt til andre end en selv. Du kan læse meget mere og se hele deres arrangement på deres hjemmeside: https://jule-sweaters.dk.

 

Adresse

Adresse:

8000 Aarhus C

GPS:

56.1460465, 10.202726100000064

Telefon: