Magento webudvikling

Kammalou er Magento eksperter og har mere end 10 års erfaring i at udvikle og implementer Magento webshops. Hos Kammalou kan du få udviklet og designet din helt egen skræddersyet webshop, så den bliver præcis, som du vil have den. Derudover kan de også sørge for, at holde din Magento webshop vedlige, samt du kan få hosted siden hos dem, så det hele er samlet samme sted. Hos Kammalou arbejder de med agile arbejdsmetoder, som sikre, at der kan blive tilføjet ny viden under udviklingen, dette gør også at udviklingen bliver meget fleksibel. I det store hele betyder det, at udviklingen af en Magento webshop bliver delt op i mindre arbejdsopgaver, som man let kan følge med i og rette i, skulle det være nødvendigt.

Case og pris

Kammalou har bl.a. arbejdet med udviklingen af Magento 2 for Beoplay reseller, hvor de også har stået for hosting løsning og design, for at optimere processer. Skal du have lavet en webshop og du gerne vil vide hvad projektet kommer til at koste, kan du få et uforpligtende tilbud. Prisen varier selvfølgelig efter dine behov og krav til siden. Med en Magento webshop og Kammalou som din partner, kan du få webshoppen til at passe til brugers behov og få skræddersyet hjemmesiden.

Rådgivning om projektledelse

Udover webshop udvikling kan Kammalou også tilbyde rådgivning omkring projektledelse og forretningsudvikling. Her kan de rådgive om hvordan en agil arbejdsmetode, kan forbedre processerne og på den måde udvikle jeres virksomhed. Med Kammalou ved hånden kan du regne med en optimal løsning til en webshop og der er mulighed for support 24/7. Så kan du altid stille spørgsmål eller få hjælp.

Adresse

Adresse:

Mosegård Park 38, 3500 Værløse

GPS:

55.785384, 12.384915999999976

Telefon: