Københavns Låsesmed på Nørrebro er din foretrukne låsesmed, når du har låst dig ude, forkastet nøglen eller haft besøg af ubudne gæster. Uanset, om der er tale om en simpel oplukning eller en mere kompliceret opgave, så har Københavns Låsesmed det rette værktøj, erfaring og ekspertise i rygsækken til at klare enhver opgave.

Her er ingen opgave for stor eller for lille. Alle opgaver bliver imødekommet af professionalisme, ekspertise og høj kundeservice.

Døgnvagt

Behovet for en låsesmed kommer aldrig på et godt tidspunkt. Derfor fremstår situationen ofte mere desperat og frustrerende. Hos Københavns Låsesmed mener vi ikke, at man skal være nødsaget til at vente til næste hverdagsmorgen, før man igen har adgang eller føler sig tryg i sit eget hjem. Derfor tilbyder Københavns Låsesmed døgnvagtservice, der står klar alle ugens dage døgnet rundt.

Privat sikring

Selvom det næsten er umuligt at sikre boligen 100 procent mod indbrudstyve, så er der flere initiativer man kan tage i brug for at gøre det sværere at bryde ind. Københavns Låsesmed tilbyder privat sikringshjælp i din bolig. Som boligejer er det vigtigt at være et skridt foran indbrudstyven med henblik på at undgå indbrud. Københavns Låsesmed på Nørrebro er specialist i at sikre boligen. Her bliver boligens nuværende sikkerhed gennemgået og vurderet med henblik på at komme med forslag til at forberede sikkerhedsforanstaltninger.

I dag findes der et væld af låsesystemer, som kan være svære at vælge mellem for den almene borger. Københavns Låsesmed på Nørrebro har mange års erfaring med installering af låsesystemer, hvorfor du altid kan forvente et tilfredsstillende og effektivt resultat.

Adresse

Adresse:

Skindergade 15, 1159

GPS:

55.68033304263524, 12.57538362471429

Telefon: