Kjølby Juristen er din garanti for kompetent juridisk rådgivning på Fyn. Her får du rådgivning i øjenhøjde og du er altid velkommen til at henvende dig hvis du har spørgsmål – ganske gratis.

Køberrådgivning er din sikkerhed i bolighandelen

Hos Kjølby Juristen kan du bl.a. få hjælp til køberrådgivning hvis du står og skal købe ejendom. Dette er stærkt anbefalingsværdigt. Det er nemlig vigtigt at været rigtig godt klædt på i en ejendomshandel, som for mange mennesker er en stor og på mange måder livsomvæltende begivenhed.

Ejer af Kjølby Juristen, Mette Kjølby, har mere end 15 års erfaring i køberrådgivning, og yder 100% uafhængig og uvildig rådgivning til dig gennem hele processen. På den måde er du sikret, at du kommer godt i land med din handel.

Vær opmærksom på, når du vælger din køberådgiver, at denne er uddannet jurist. Køberrådgiver er nemlig ikke en beskyttet titel, og alle kan derfor, uagtet uddannelse og erfaring, kalde sig køberrådgiver.

Ejerskifteforsikring

Foruden køberrådgivning kan du hos Kjølby Juristen ligeledes få hjælp til ejerskifteforsikring. Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med ejerskifteforsikring, som for de fleste mennesker kan være vanskelige at finde svar på. Bør du fx tegne en udvidet ejerskifteforsikring, hvor længe skal den dække og hvad dækker en basis ejerskifteforsikring? Dette er alt sammen noget, som Kjølby Juristen kan hjælpe dig med at få svar på.

Adresse

Adresse:

Store Glasvej 51, 5000 Odense C

GPS:

55.398297, 10.367564

Telefon:
Kontakt ejer