Hos kondomland.dk finder du et af de største udvalg af kondomer i landet. Siden har kondomer i alle størrelser lige fra 45mm til 69mm, som vil kunne dække langt de fleste størrelser, som mennesket er skabt med. Hvis du gerne vil undgå kønssygdomme, ved at dyrke sikker sex med din partner, så er Kondomland helt sikkert et sted, som du skal kigge efter. Udover kondomer kan du også købe mange forskellige slags glidecreme, som både er baseret på vand eller silikone. Disse cremer kan bruges til at give en øget effekt under samleje, som der kan eksperimenteres med.

Mange forskellige kondomer

Kondomland kan tilbyde dig et hav af forskellige kondomer. Det er ikke kun størrelserne der er forskellen på de kondomer, som du kan vælge imellem på siden. Du kan få kondomer i alle farver, dem med stimulering og dem med bedøvende effekt. Ud over dette fås der også kondomer med smag, som partneren også kan få glæde af. Alle de kreative kondomer giver en helt anden og mere lejende oplevelse undersamlejet, hvilket for nogle er at foretrække. Ikke nok med det, har de også et udvalg af kondomer, som kan gøre partneren mere følsom og dermed få en ekstra nydelse.

En god kundeservice og neutral afsenderadresse

Det er naturligt nok at have spørgsmål til produkter som disse og hvis du har det, skal du bare tage kontakt til deres kundeservice, så vil de med glæde hjælpe dig. Levering er diskret og sker hurtigt. Afsenderadressen er neutral, ligeledes er teksten på kontoudskriften. Derfor kan du føle dig tryk, når du køber på kondomland.dk

Adresse

Adresse:

Bjælkevangen 10 DK-2690 Karlslunde

GPS:

55.567667, 12.228876300000024

Telefon: